Green Stages ontvangt basisherkenning InfoMil

17 maart 2020

Stichting Green Stages heeft per 17 januari 2020 de basiserkenning InfoMil gekregen. Dit betekent dat onze organisatie door Rijkswaterstaat is goedgekeurd voor het uitvoeren van energietoezicht bij bedrijven in opdracht van gemeenten en omgevingsdiensten. Gemeenten en omgevingsdiensten hebben van Rijkswaterstaat subsidie ontvangen om extra energietoezicht in te huren voor het controleren van de Wet Milieubeheer.

De Wet Milieubeheer helpt én verplicht ondernemers hun energieverbruik te verlagen. Uitgangspunt is dat ondernemers de meest rendabele maatregelen met een korte terugverdientijd binnen een afgesproken termijn gaan uitvoeren. De implementatie van deze maatregelen en hat handhaven hierop door de overheid is noodzakelijk voor het behalen van Nederlandse CO2 doelstellingen. Onze adviseurs hebben veel ervaring op het gebied van energiebesparende maatregelen in met name de sectoren Sport & Recreatie, Cultuur & Evenementen en Leisure & Horeca.

Contactpersoon rondom de basiserkenning InfoMil is Sander Verschuren - nder@greenleisure.nl voor het maken van afspraken voor het uitvoeren van energie toezicht in uw regio.

© Green Stages 2018

Delen