Sport evenementen


Wekelijks vinden we onze weg naar de sportvelden en sporthallen. Of het nu een wedstrijd in de amateurklasse is of een groots mondiaal toernooi. Er wordt door tientallen miljoenen mensen jaarlijks genoten van de actviteiten op het veld. Ook hier worden bij een grote concentratie aan toeschouwers de gevolgen voor het milieu zichtbaar. Daarom kan ook dit podium  bij uitstek  worden ingezet voor het realiseren van een betere wereld. Een uitgelezen plaats om duurzame innovaties te demonstreren en te toetsen.

Green Stages adviseert op de diverse thema’s om een sportevenement te verduurzamen zoals energie, water, afval, catering, mobiliteit, bodem en gebouw.

Daarnaast heeft Green Stages kennis van de meeste keurmerken die een evenement aantoonbaar duurzaam maakt zoals Future Proof Festival, Barometer Duurzame Evenementen, A Greener Event Award en Green Key Evenementen. Green Stages begeleidt festivals naar eén van deze certificaten.

Desgewenst kan Green Stages ook een duurzaamheidscoördinator leveren om uw sportevenement aantoonbaar duurzaam te maken.

Naast het nemen van uw maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarmee het verkrijgen van een verbeterd imago, leveren duurzame maatregelen steeds vaker ook kostenbesparingen op!

0-meting duurzaamheid ATP Libéma Open

16 juni 2018

Tijdens het ATP tennistoernooi Libéma Open werd een duurzaamheids 0-meting gedaan conform Green Key Evenementen

Meer lezen

© Green Stages 2018

Delen