Sponsors

De onderstaande leveranciers van verantwoorde producten hebben zich verbonden aan het convenant. Deze samenwerking krijgt op verschillende wijze vorm:

​Sponsors stellen hun netwerk beschikbaar voor communicatiedoeleinden, leveren een financiële bijdrage, verlenen in overleg hand-en-spandiensten en stellen hun kennis en ervaring beschikbaar voor inhoudelijke en kwaliteitsdoeleinden. De sponsors van convenant Zuid-Nederland zijn:

Goud

Dyson

Dyson is een wereldwijd technologiebedrijf, opgericht in 1987 door de Britse uitvinder James Dyson. De ingenieurs van Dyson hebben een passie voor het ontwikkelen van technologiën die de problemen oplossen die anderen vaak negeren. Dat doen we op de Dyson manier: different, authentic en better.Dyson Professional richt zich met een technologieportfolio van handdrogers, luchtreinigers en ventilatoren, LED-verlichting, haardrogers en snoerloze stofzuigers op bedrijven en instellingen. De elektrische duurzame Dyson handdrogers besparen ongeveer 80% CO2 ten opzichte van papieren handdoekjes en met “zero waste operation” beperken ze de afvalstromen. De Dyson Wash+Dry handdroogkraan bespaart daarnaast tot 80% water ten opzichte van conventionele kranen.

DGMR

De verduurzaming van podia verbreden van bedrijfsvoering naar duurzaam gebouw. Dat heeft ingenieurs- en adviesbureau DGMR voor ogen bij de ondersteuning van Green Stages. DGMR heeft jarenlange ervaring in het energiezuinig en comfortabel maken van poppodia, theaters en bioscopen in heel Nederland. Met adviezen op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaam bouwen streeft DGMR naar een hoog kwaliteitsniveau en aantrekkelijke beleving bij deze gebouwen.
In de visie van DGMR komen mensen het beste tot hun recht, in een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Continu streven is om daarbij met innovatie oplossingen te komen. Voor gebouw en bebouwde omgeving.

THINKLED

Dat ledverlichting steeds meer plek wint in de harten van de consument is ook te zien aan de klanten van ThinkLED. Bedrijven, overheidsinstanties en VVE’s nemen telkens vaker contact op met het team van ThinkLED voor een vrijblijvende offerte. Waarom kiezen zij voor ThinkLED? Peter Stolk weet het, en dat ligt niet aan één ding. “ThinkLED biedt de hoogste kwaliteit in producten en service, en wij leggen de nadruk op een persoonlijke benadering. Elk project is uniek. En daarnaast komen wij onze afspraken gewoon na.”

CUPKING

Cupking, een hardcup leverancier die ontstaan is uit het productiebedrijf Loudnoise. Juist deze oorsprong maakt Cupking uniek gezien zij ook de kennis en ervaring van de bijbehorende logistiek en organisatie hebben. Elke hardcup oplossing is immers maatwerk waarbij er afwegingen zijn of het een besloten of openbaar feest is, er gelegenheid is tot spoelen, welk statiegeld systeem het meest optimaal werkt en vele andere parameters om tot de meest passende oplossing te komen. Wij kijken uit naar schone evenemententerreinen. Tot je enkels in de platgetrapte bekers kan echt niet meer.

Brons

ENERGIELIVE

EnergieLive is opgericht in 2006 en gevestigd in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Zij zijn een van de grootste zakelijke energieadviseurs van Nederland. EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van bedrijven bij de inkoop van energie. Daarnaast begeleiden en adviseren ze bij verduurzamingstrajecten. Voor het convenant levert EnergieLive een inhoudelijke bijdrage rondom de inkoop van groene stroom. Verder worden de energierekeningen van alle deelnemers gescand, in de praktijk blijkt de helft hievan namelijk niet te kloppen.

Heeft u interesse gekregen in onze organisatie en ziet u het zitten om zelf ook sponsor te worden? Ga dan naar deze pagina.

Heeft u een andere vraag en wilt u contact opnemen klik dan hier.

© Green Stages 2018

Delen