Convenanten

Poppodia & theaters en Festivals & evenementen hebben een enorm bereik. In 2018 respectievelijk zo'n 16 miljoen en 18,2 miljoen bezoekers. Dit biedt niet alleen heel veel kansen om een boodschap over te brengen, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee als het gaat om bijvoorbeeld energie en afval.

De urgentie in Nederland om aan de slag te gaan met duurzaam ondernemen groeit, ook in de culturele sector. In de praktijk blijkt dat veel organisaties niet goed weten hoe ze het onderwerp moeten benaderen, niet voor de muziek willen uitlopen of niet weten hoe ze met inspanningen rondom duurzaam ondernemen hun voordeel kunnen doen.

​Met het convenant GreenStages2020 en GreenStages2022 doorbreken we de ban en maken we in de periode vanaf 2018 in een collectief traject grote stappen in de transitie naar meer duurzaam ondernemen. Dit doen we samen met de deelnemers, overheden, maatschappelijk partners en sponsoren.  

​Bent u werkzaam bij een poppodium of theater, festival of evenement en zoekt u een goede aanleiding om eindelijk echt te starten met duurzaam ondernemen?

​Dan is het convenant GreenStages2020 of GreenStages2022 speciaal voor u!

Poppodia & Theaters

Festivals & Evenementen

© Green Stages 2018

Delen