Update Convenant GreenStages2020 Zuid én West

16 maart 2020

Binnen het convenant GreenStages2020 werken poppodia en theaters meerjarig en collectief samen aan het verduurzamen van hun organisaties. Het convenant Zuid is recent het 2e jaar ingegaan.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben we de eerste bijeenkomst van 2020 helaas moeten annuleren. Maar zodra groepsbijeenkomsten weer zijn toegestaan gaan we in gebouw-T in Bergen op Zoom samen met vertegenwoordigers van SUEZ aan de slag rondom het onderwerp recycling en circulariteit. Ook kijken we gezamenlijk nogmaals naar beleidsvorming en vastlegging rondom duurzaam ondernemen.

In West is de eerste ronde bedrijfsbezoeken van start gegaan. O.a. Patronaat (Haarlem), Stadsschouwburg Amstelveen, CapsLock (Capelle a/d IJssel) en het muziekpodium AZOTOD (Utrecht) worden de komende periode bezocht voor een grondige nulmeting. Op basis van de nulmeting schrijven alle deelnemers hun eigen plan van aanpak rondom de verduurzaming van de organisatie.

Binnen het convenant West is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Meer weten over het convenant en wat het uw organisatie te bieden heeft? Kijk eens op de website of neem contact met ons op via frans@greenstages.nl of (06) 26906981.

© Green Stages 2018

Delen