In Our Nature Festival

6 juli 2019

Op het terrein van De Kleine Aarde in Boxtel, al in de jaren ‘70 de illustere proeftuin voor circulaire economie, vindt tussen 8 en 10 oktober 2019 een nieuw festival plaats: In our Nature. Hier ontstaat een kruisbestuiving tussen natuur, kunst en circulair ondernemen. Het festival In Our Nature brengt twee werelden samen. Aan de ene kant is er de mens als vindingrijke maker. Creativiteit zit in onze aard. Aan de andere kant is er de natuur zelf als bron van kennis en wijsheid.

Het In Our Nature festival is het initiatief van Podium Circulair, een netwerk van groene ondernemers en kunstenaars in Brabant. Het wordt uitgevoerd in samenwerking met The Turn Club, een ambitieuze groep kunstprofessionals, verbinders en praktische idealisten. Brabant C, investeringsfonds voor cultuur, is partner van dit project van Podium Circulair en stelt een ontwikkelfinanciering voor het In Our Nature festival beschikbaar. 

Eén van de programma’s gaat over de verduurzaming van evenementen, festivals en conferenties. Op een actieve marktplaats wordt in samenwerking met Stichting Green Stages presentaties, demonstraties en brainstorms voor organisaties en overheden georganiseerd die slimme en groene oplossingen zoeken voor bijvoorbeeld afval, energie en catering van hun evenementen. 

Meer informatie over het festival op www.inournaturefestival.nl.

© Green Stages 2018

Delen